Spoed

Wanneer u PSB® met spoed nodig heeft, valt deze dienst onder onze express service. Binnen 30 minuten na aanname zijn wij op weg naar de pick-up locatie en vervoeren deze direct naar de ontvanger.

Sameday

Indien u ons op werkdagen voor 10:00 uur een sameday opdracht geeft zullen wij deze dezelfde dag bij u afhalen en bezorgen wij deze ook dezelfde dag aan de respectievelijke ontvanger*. (*mits mogelijk)

Overnight

U kunt er uiteraard voor kiezen om uw zending(en) vandaag aan te melden, op te laten halen en de volgende werkdag naar de ontvanger te transporteren. Dit noemen wij een Overnight service.

Voor u in beweging

Wanneer u een of meerdere pallet(s) met ons wenst te verzenden kunt u kiezen voor een Spoed, Sameday of Overnight zending;

Deze kunt u online via uw eigen portal, per E-Mail en/of telefonisch (na bevesting) bij ons aanmelden. U heeft hierin nog de mogelijkheid om een mini- euro- en/of blokpallet te selecteren.

Europese dekking

Zelfs als uw zending buiten Nederland geladen of geleverd dient te worden is onze palletservice een uitermate geschikte oplossing voor u, uw onderneming of instelling.

Voor meer informatie kunt u online, per E-mail, telefoon of via onze chat bij ons terecht.

Wij zijn u graag van dienst !

Waar het voor u stopt, gaan wij verder!

Palletservice

Menu