Kleine zendingen

Zendingen tot 110 cm omvang en aangetekende post vallen bij PSB® onder de kleine zendingen. Deze service geld enkel voor Nederland. (max. 3kg)

Reguliere zendingen

Zendingen tot 300 cm omvang, met een gewicht tussen de 1 en 31 kg vallen bij PSB® onder de reguliere zendingen. Binnen de gehele EU.

Grote zendingen

Heeft u een zending welke buiten de reguliere afmetingen/gewichten valt is dat voor ons geen enkel probleem. Wij helpen u graag!

Speciaal voor u

Uw zending(en) worden drie maal aangeboden aan de ontvanger, zijn verzekerd tegen schade en worden enkel met naam en handtekening uitgeleverd. U of uw klant heeft zelfs de mogelijkheid een ander afleveradres of aflevermoment aan ons door te geven; Zo zorgen wij dat uw klant snel over zijn en/of haar producten beschikt.

Realtime uw zendingen volgen

Als gewaardeerde klant kunt u tussentijds de status van uw zending(en) volgen. Met de PSB® Portal staat u realtime in verbinding met onze planning en de chauffeurs. U ziet direct wanneer een order is afgeleverd en wie hiervoor heeft getekend. Een nieuwe order aanmelden, wijzigen of verwijderen is ook geen enkel probleem.

Bent u nog geen klant of wenst u meer informatie? KLIK HIER

Waar het voor u stopt, gaan wij verder!

Pakketservice

Menu